Workshops

VocalSpace tilbyder flere forskellige typer af workshops – både for børn, unge og voksne samt alt fra nybegyndere til professionelle. De enkelte workshops vil blive tilpasset lige netop jeres niveau, alder, ønsker og behov. Kontakt os for at høre mere.

 


 

Korworkshop:

Syng dig glad 1 – for skoleelever i indskoling, mellemtrin og overbygning

Vi vil synge fede popsange, arbejde med rytmer, bevægelse og klange.

 

Syng dig glad 2 – for voksne:

  • Pakke 1 – for eksisterende kor:
    Trænger I til noget nyt og spændende i jeres kor? Har I lyst til at arbejde med rytmiske sange, sangglæde, udfordring, groove, udtryk og samklang, så er det en kordag med VocalSpace, I skal vælge. Ved denne workshop kommer vi en hel dag og arbejder med nogle sange. Vi kan også komme forbi til jeres normale koraftener.
  • Pakke 2 – for grupper eller virksomheder:
    Alle kan synge. Korsang er sjovt. Vi vil synge sange, som er nemme at lære, ikke udfordre stemmen for meget og straks lyder godt. Fælles puls, energi, glæde og det at swinge sammen er i fokus for denne workshop! Kan evt. bruges som korindslag til din næste fest eller måske som et socialt indslag ved dit næste kursus.

 


 

Sang, Spil og Bevægelse (SSB) workshop

SSB er nøjagtigt, hvad navnet fortæller: Sangen går hånd i hånd med klap/tramp og bevægelse, hvor energi, humor og nærvær er nøgleordene.

 


 

Stomp workshop

Stomp er en spændende rytmisk workshop, hvor rytme, bevægelse, sjov og samarbejde er i fokus.
Aviser, poser og spande mv. vil blive brugt som rytmeinstrumenter, der gør jeres team/klasse til et festligt groove-orkester med nogle fede beats.