Baggrund

Pavlina Salehi og Anders Hjorth Nielsen er begge erfarne korledere fra Viborg. Vi har arbejdet sammen i flere år, men valgte i 2015 at oprette VocalSpace – et sted hvor korsangen og musikglæden kan få lov at blomstre.

imageSammen underviser vi Sing4Fun, der er et rytmisk kor i Viborg for knap 50 mænd og kvinder. Desuden opstartede vi det rytmiske koncertkor VoxBox i 2013 – et kor bestående af 30 meget dygtige sangerinder.

Pavlina underviser på Viborg Musikskole samt Sangskolen Morsø – bl.a. underviser hun mange forskellige kor (f.eks. børne-, pige- og talentkor) samt i korledelse, accordion og hørelære. Hun er uddannet på Music High School Dobrin Petkov Plovdiv, Bulgarien samt musiklærerpædagog og hørelærepædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Anders underviser det rytmiske kvindekor Sødal Happy Singers, det rytmiske blandede kor Cor Pulmonale og er organist i Karup Kirke, hvor han også har Karup Sangkor. Derudover er han musiklærer på Gymnastik- og Idrætshøjskolen i Viborg samt spiller som hyggepianist til fester og indspiller i sit musikstudie. Han er uddannet på MGK Midt/Vest på AM linjen.

Pavlinas hjemmeside: www.pavlinasalehi.com
Anders’ hjemmeside: www.metrummusik.dk